Zorgmail

De eerste afspraak

Tijdens een eerste afspraak bij Mondzorg Marcel Verhoog zal een intakegesprek en een mondonderzoek plaatsvinden. Dit duurt ongeveer één tot anderhalf uur.

Wilt u voor dit bezoek meenemen:

Tijdens deze afspraak zal de mondhygiënist eerst uw algemene gezondheid met u doornemen. Daarbij is het handig als u indien van toepassing, een overzicht van gebruikte medicijnen meeneemt. Uw gezondheid, maar ook uw medicatie, kan in relatie staan tot de gezondheid van uw gebit.

Na het bespreken van uw algemene gezondheid, gaat de mondhygiënist uitgebreid uw mond onderzoeken. Het maken van digitale kleurenfoto's kan onderdeel uitmaken van dit onderzoek.

Vervolgens vertelt de mondhygiënist over de toestand van uw mond, geeft advies en stelt een behandelplan voor. Afhankelijk van de resultaten van de onderzoeken maken we vervolgafspraken of verrichten we eventueel aanvullend onderzoek. 

Ons doel is om u op de lange termijn een gezond en mooi gebit te geven.  Een schone mond en een gebalanceerde voeding is van het begin af aan belangrijk. Soms zijn uw tanden of kaakbot al onherstelbaar aangetast of beschadigd en is het verzorgen van uw gebit alleen niet meer genoeg. Een mogelijke ziekte zal moeten worden behandeld en genezen. Zodra de balans in uw gebit weer stabiel is kan, uw mond gezond en goed verzorgd, is een basis gelegd voor het langer kunnen genieten van uw tanden en kiezen. 

Ons behandelaanpak is niet op basis van klachten, maar is gefundeerd op een persoonlijke aanpak, het is planmatig en met als doel een stabiel, duurzaam gebit waar u weer mee verder kunt. 

 

 

Op uw verzoek kunnen we een offerte voor u maken. Hiermee kunt u bij uw verzekeraar navragen of u verzekerd bent.

Mondzorg Marcel Verhoog

Mondzorg Marcel Verhoog

Mondzorg Marcel Verhoog

CONTACT

(0545) 287849

06-51986741

E-mail: info@mhpa.nl

 

Hageman Medisch Centrum

J.W. Hagemanstraat 46-10

7151 AH  Eibergen

 

 

Behandeling volgens afspraak. 

Contact

                                                Mondzorg Marcel Verhoog  |   info@mhpa.nl |    telefoontje 06-51986741 | Privacyverklaring   

Mondzorg Marcel Verhoog
NVVP
NVM
NVOI
Kwaliteitsregister Mondhygienisten