De eerste afspraak

Tijdens een eerste afspraak bij de mondhygiënepraktijk zal een intakegesprek en een mondonderzoek plaatsvinden. Houdt er rekening mee dat dit ongeveer een uur duurt.

Het is belangrijk dat u een geldig identiteitsbewijs meeneemt. Heeft u van uw tandarts een verwijsformulier, röntgenfoto’s of andere bescheiden ontvangen, neemt u deze dan ook mee naar de afspraak. 

Eerst zal de mondhygiënist uw algemene gezondheid bespreken. Daarbij is het handig als u indien van toepassing, een overzicht van gebruikte medicijnen meeneemt. Uw gezondheid, maar ook uw medicatie, kan in relatie staan tot de gezondheid van uw gebit.

Na het bespreken van uw algemene gezondheid, gaat de mondhygiënist uitgebreid uw mond onderzoeken. Het maken van digitale kleurenfoto's kan onderdeel uitmaken van dit onderzoek.

Vervolgens vertellen wij u over de toestand van uw mond, geven wij adviezen en stellen wij een behandelplan voor. Dit plan nemen we samen met u door. Afhankelijk van de resultaten van de onderzoeken maken we vervolgafspraken of verrichten we eventueel aanvullend onderzoek.

Een offerte zal aan u worden meegegeven op aanvraag. Hiermee kunt u bij uw verzekeraar navragen of u verzekerd bent.

Mondzorg Marcel Verhoog

Mondzorg Marcel Verhoog

Mondzorg Marcel Verhoog

Praktijk Berkelland

Praktijk Apeldoorn

Ons team

CONTACT

BERKELLAND

Telefoon:

(0545) 287849

06-51986741

 

APELDOORN

Telefoon:

06-51986741

 

E-mail: info@mhpa.nl

 

 

 

Behandeling volgens afspraak. 

Contact

                                                Mondzorg Marcel Verhoog  |   info@mhpa.nl |    telefoontje 06-51986741 | Privacyverklaring   

Mondzorg Marcel Verhoog
NVVP
NVM
NVOI
Kwaliteitsregister Mondhygienisten